A Magyar Nukleáris Társaság pályázati felhívása!

A Magyar Nukleáris Társaság pályázatot hirdet a közoktatásban valamely természettudományos tantárgyat tanító tanárok/tanárjelöltek számára A nukleáris energia pozitív bemutatása címmel.

A pályázat tartalmazza a konkrét tanulói tevékenységre épített részletes foglalkozástervet, például óratervet, tanóra részletet, tanulói projektet, amelyben bemutatják, hogy miként dolgozzák fel a nukleáris technika, az energia és a környezeti témaköröket. A megvalósult foglalkozásokhoz kérjük reflexiókat is írjanak! 

A pályázatokat benyújtási határideje: 2022. szeptember 1.

A pályázat terjedelme: maximum 10 oldal (amely magába foglalja a képi anyagot, irodalomjegyzéket).

A pályázatokat díjazzuk: I. helyezett 100.000 Ft,

    II. helyezett 70.000 Ft,

    III. helyezett 50.000 Ft díjazásban részesül.

A díjazott pályázatok felkerül az MNT honlapjára és a pályázat beküldői a Társaság által szervezett szakmai napon, továbbképzésen vehetnek részt.

A pályázatot elektronikus levélben, pdf formátumban juttassák el a tarsasag'at'nuklearis.hu címre. A pályázat beérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk. Amennyiben nem érkezik visszajelzés, a pályázat nem érkezett be.

A pályázatokat az MNT elnöksége által felkért kuratórium bírálja el, amelynek határideje 2022. szeptember 30. Az eredményhirdetés a Társaság honlapján kerül közlésre valamint a megadott elektronikus címre kerül kiküldésre. 

A pályázattal kapcsolatban keressék bizalommal: Radnóti Katalint (rad8012’at’helka.iif.hu)