XXI. Nukleáris Technikai Szimpózium

A Magyar Nukleáris Társaság idén is megszervezi a Nukleáris Technikai Szimpóziumot!

melynek időpontja és helyszíne:

2024. november 28-29., Mercure Budapest Castle Hill (Krisztina krt. 41-43.,1013 Budapest)

A szimpóziumra a regisztrációt 2024. szeptember 1-én nyitjuk meg!

A szimpózium célja, tartalma továbbra is az, hogy szakmai fórumot biztosítson a hazai műszaki- és tudományos eszmecserére, továbbá egymás kölcsönös tájékoztatása. Minden nukleáris technikához kapcsolódó, érdeklődésre számot tartó eredményt kíváncsian várunk, amely anyagokat a szervező bizottság értékeli, fogadja be és illeszti a programba.

A konferencia alapvetően magyar nyelvű. Célja, hogy fórumot biztosítson a hazai szakemberek, kutatók, valamint a szakma ifjabb művelői közötti kapcsolatépítésre, információcserére. A konferencia szervezői szeretnék, ha a tapasztalt generációk mellett minél több fiatal is szerepelne előadásokkal.

A szimpózium 20 perces előadói blokkokból épül fel, az előadásokat 15 perces időtartamban kell megtartani, módot adva 1-2 kérdésre és válaszra.

Az előadások összefoglalóját kérjük az innen letölthető formátum szerint elkészíteni.

A részvételi díjak a tavalyiak!

A konferencia teljes árú részvételi díja két napra 70.000 Ft november 11-ig fizetve, utána 75.000 Ft., ami magában foglalja a helyszínén biztosított étkezés költségeit (de szállásköltséget nem),

csak az első napra, ami 48.000 Ft november 11-ig fizetve, utána 50.000 Ft,

csak a második napra, ami 38.000 Ft november 11-ig fizetve, utána 40.000 Ft.

A regisztrációs lapon jelzett igények alapján

· az MNT tanári kedvezményként 10.000 Ft/fő részvételi díjat tesz lehetővé. A tanári kedvezményt az általános- és középiskolában oktató tanárok vehetik igénybe, akik tagjai az MNT-nek. Pályázati lehetőséggel szeretnénk biztosítani a Szimpóziumon való részvételt gyakorló fizika- ill. kémiatanárok számára (a kiírás itt érhető el)!

· az MNT diákkedvezményként 20.000 Ft/fő részvételi díjat tesz lehetővé. A nappali tagozatos, hallgatói jogviszonnyal rendelkező - kérjük ennek másolatát a jelentkezéssel egyidejűleg, a Társaság email címére elküldeni - diákok vehetik igénybe a diák kedvezményt, akik tagjai az MNT-nek.

· a nyugdíjasok kedvezményes részvételi díja 20.000 Ft/fő (ha csak az első/második napon vesz részt, akkor 10.000 Ft/fő). Csak a magánszemélyként fizető nyugdíjasoknak tudunk kedvezményt biztosítani, akik tagjai az MNT-nek.

A kedvezményes díjak befizetési határideje 2024. november 11., későbbi fizetésnél kedvezmény már nem kérhető. 

A részvételi díj a befizető nevének feltüntetésével a Magyar Nukleáris Társaság bankszámlájára (Raiffeisen Bank 12011265-01211547-00100000) átutalással fizethető be. Ha az elektronikus banki átutalás nem megoldható, kérjük azt a szimpozium@nuklearis.hu e-mail címen jelezni.

Az MNT magyar nyelvű szakmai folyóirata a Nukleon várja a Szimpózium előadásainak összefoglalóit cikk formájában. Ez remek alkalom arra, hogy az előadásokon elhangzottak hivatkozható formában is publikálásra kerüljenek, így minden előadót kérünk, hogy éljen ezzel a lehetőséggel. A cikkek formai követelményei itt találhatók: https://nuklearis.hu/szerzoknek

Lehetőséget biztosítunk kiállítói részvételre is nukleáris szakmai cégeknek és szervezeteknek 400 eFt/asztal díj ellenében. A lehetőséggel kapcsolatban a szimpozium@nuklearis.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

Határidők

· 2024. szeptember 1.:  Regisztráció megnyitása.

· 2024. október 15.:  Előadók jelentkezése, összefoglalók beküldése.

· 2024. október 30.: Előadók kiértesítése a cikk összefoglalók elfogadásáról.

· 2024. november 11.: Kedvezményes részvételi díjak átutalásának határideje.

· 2024. november 18.: A résztvevők jelentkezésének és a teljes áru részvételi díj átutalásának végső határideje.

Szeretettel várjuk a XXI. MNT Nukleáris Technikai Szimpóziumra!