RHFT szakmai üzemlátogatás

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (RHK Kft.), megalakulásának 30. évfordulója alkalmából meghívja az MNT tagokat szakmai üzemlátogatásra a Püspökszilágyi Radioaktív Hulladék Feldolgozó és Tároló üzembe (RHFT).

Az RHFT rendeltetési célja az átmeneti tároló hosszú távú folyamatos üzemeltetése, és a nem atomerőművi eredetű kis és közepes aktivitású radioaktív hulladékok végleges elhelyezése.

A szakmai látogatás időpontja: 2017. október 13. péntek.

A szakmai látogatásra írásban lehet regisztrálni Szucsán Marinánál (szucsanm’at’npp.hu).

 

 

A látogatásra az MNT buszt biztosít, a busz Paksról indul (Csengei Dénes Művelődési Központ, reggel 8:00 óra), megáll Budapesten - e két helyszínen lehet csatlakozni. A budapesti megálló helye és időpontja egyeztetés alatt van – küldünk róla információt.

A zökkenőmentes adminisztráció érdekében a regisztrációs levélben legyenek szívesek megadni a - Név; Születési idő, hely; Személyi igazolvány szám - adatokat illetve, hogy hol száll(nak) fel a buszra. A látogatás zárásaként az RHK Kft. egy ebédre várja a résztvevőket.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 25.

A csoport maximális létszáma 40 fő, a regisztráció sorrendjének megfelelően töltjük fel a helyeket, ezért bátorítjuk a jelentkezőket, hogy mielőbb regisztráljanak az útra.

 Szeretettel várjuk!